Underhållssopning Göteborg

Underhållssopning i Göteborg

Underhållssopning är otroligt viktigt. Gator och vägar som är nedsmutsade med grus och sand kan ställa till med mer än vad man tror eftersom det minskar säkerheten. Det här gör att korrekt utförd underhållssopning är därför av stor betydelse. Vi är det perfekta valet när ni vill hålla era gator och vägar fräscha och säkra.

Lindome Trädgård & Fastighet AB erbjuder underhållssopning, maskinsopning samt gatusopning åt kommuner och föreningar m.fl. Under vintersäsongen erbjuder vi även snöröjning, halkbekämpning och sandupptagning. Innan vi inleder sopningen så gör vi naturligtvis en bedömning av förutsättningarna i er specifika miljö. Därefter anpassar vi vårt arbete så att slutresultatet blir så bra som möjligt.

Vi vill att våra kunder känna att deras förväntningar uppfylls och kanske till och med överträffas. Därför ser vi alltid till att vara flexibla samt att alltid lyssna på just era behov och önskemål. Lindome Trädgård & Fastighet AB fokuserar på kunden och strävar alltid efter att uppfylla alla förväntningar. Till vår hjälp har vi en flexibel maskinpark bestående av maskiner av olika slag och i olika storlekar. I de fall då vi inte tar oss fram med någon av dessa så utför vi insatserna manuellt.

Underhållssopning utifrån den specifika miljön.

Lindome Trädgård & Fastighet AB garanterar resultat som är kostnadseffektiva och som håller hög kvalitet. Vi utför naturligtvis alla tjänster på tider som stör er verksamhet så lite som möjligt. Kort sagt – ni kan känna er trygga när ni anlitar oss.

Vårt företag har mångårig branscherfarenhet och medarbetare med stor kunnighet inom underhållssopning. Vi genomför våra uppdrag med effektivitet och genuin noggrannhet. Vår målsättning är naturligtvis att alla kunder ska bli så nöjda som möjligt. Bland våra uppdragsgivare finns till exempel privatpersoner, företag, föreningar/samfälligheter och kommuner.

Lindome Trädgård & Fastighet AB åtar sig uppdrag i hela Göteborg samt i närliggande kommuner. Kontakta oss gärna för mer information om vad vi har att erbjuda eller om ni vill låta oss ta hand om er underhållssopning.