Plattsättning & stensättning

Plattsättning & stensättning

Går ni i tankarna på att få utfört plattsättning eller stensättning? Funderar ni på att komplettera ert hus med en vacker uteplats? Drömmer ni om den perfekta garageuppfarten? Lindome Trädgård & Fastighet AB hjälper er gärna med markarbetet och utför både plattsättning och stensättning. Vi gör alltid ett noggrant grundarbete först och använder alltid professionella verktyg och maskiner. Allt för att skapa ett slutresultat som gör både er och oss nöjda.

Vi har ett brett utbud av marktjänster och erbjuder förutom stensättning och plattsättning även dränering, trappor och murar. Vi har naturligtvis som mål att alla kunder ska bli så nöjda som möjligt. För att uppnå detta är vi noga med att lyssna på alla önskemål och att sedan, i samråd med kunden, anpassa vårt arbete därefter.

Lindome Trädgård & Fastighet AB har över 20 års branscherfarenhet vilket gör att vi kan garantera väl utförda arbeten. Våra medarbetare har gedigna kunskaper inom markarbete och genomför alla uppdrag med stor noggrannhet. Vi vill att våra markarbeten ska leda fram till resultat som håller hög standard och som är vackra att titta på. Lindome Trädgård & Fastighet AB hjälper er genom hela processen – oavsett vilket jobb ni kan tänkas vilja ha utfört.

Hör gärna av er om ni vill ha konsultation, offert eller om ni vill anlita oss. Vi är verksamma över hela Göteborg och närliggande kommuner och arbetar för privatpersoner, företag, föreningar/samfälligheter och kommuner. Det ska bli spännande att få hjälpa er!

Plattsättning

En vacker plattsättning av er uteplats eller er trädgårdsgång ger ett positivt intryck. För att markarbetet ska hålla i många år krävs det att det är utfört med professionella metoder som inte orsakar onödiga problem. Lindome Trädgård & Fastighet AB har både den kompetens och de resurser som krävs för att er plattsättning ska få ett lyckat slutresultat!

Plattsättning utomhus ställer särskilda krav både på material och på de som utför arbetet. Målsättningen är att det slutliga resultatet ska klara av alla sorters väder och därför finns det ett flertal faktorer som är viktiga att ha i åtanke. Man bör till exempel se till så att det är full täckning under plattorna så att det inte ska bli något plattsläpp. Vi utför alltid våra uppdrag med stor noggrannhet och effektivitet.

Plattsättning utförd med noggrannhet och effektivitet

Stensättning

Stensättning är ett utmärkt sätt att skapa en vacker uppfart eller uteplats. Det passar även bra som en dekorativ detalj i en trädgård eller i ett grönområde. Välj stenarna och plattorna med omsorg och låt oss hjälpa er – vi förvandlar tråkiga områden till drömplatser.

Innan arbetet kommer igång är det viktigt att ni valt vilket stenmaterial som ska användas. Det finns en stor mängd att välja på och dessa har olika pris, livslängd och möjligheter. Vi som arbetar på Lindome Trädgård & Fastighet AB ger er gärna råd och tips om ni känner er osäkra.

Stensättning i Göteborg med omnejd.